Over Auto Scholing Twente

Hartelijk welkom op de website van Auto Scholing Twente, al meer dan 30 jaar uw officiële Honda-dealer voor Overijssel.
 
Onze geschiedenis start in 1945 wanneer de heer Scholing het bedrijf 'Auto Scholing' opricht. In die tijd houdt de heer Scholing zich -slechts- bezig met de in- en verkoop van jonge gebruikte auto's. Toen nog vanuit Aadorp..... In de jaren zestig komt de schoonzoon van de heer Scholing, Hans Sjoers ook in het bedrijf. Het bedrijf groeit snel en verhuist van een relatief klein pand naar een groter pand aan de Vissedijk in Almelo. Na jaren o.a. Subaru’s te hebben verkocht wordt er in 1983 besloten om dit merk te verruilen voor het vindingrijke merk: Honda.

Een nieuwe tijd breekt aan. Het bedrijf groeit snel uit zijn jasje en verhuisd naar een nieuwe locatie aan de Buitenhavenweg in Almelo.

Inmiddels zijn we jaren verder en behoren wij tot een van de langst bestaande Honda-dealers van Nederland. Wij hebben als officieel Honda Groen-dealer kwaliteit hoog in het vaandel staan en werken wij met moderne onderhoudsapparatuur voor uw grasmaaier en/of quad. Onze speciaal getrainde monteurs en gemotiveerd personeel staan elke dag hun mannetje om u tevreden te houden! Daarnaast beschikken wij uiteraard over een ruime voorraad tuinmachine ’s waaronder: grasmaaiers, bladblazers en Honda ATV’s.

Kortom. Met de jarenlange Honda ervaring die wij in huis hebben, vindt u alleen bij ons Honda in de breedste zin van het woord. Neem vrijblijvend contact met ons op of volg ons via de verscheidene social media.